Curs online Resurse digitale

În cadrul cursului online Resurse digitale pentru profesori, aceștia vor afla toate noutățile despre manualele digitale și vor putea accesa gratuit materiale unde le este explicat, pas cu pas, modul de utilizare a acestora: informații tehnice despre suporturile pe care le pot folosi, accesarea conținutului propriu-zis, explicații despre beneficiile aduse de instrumentele digitale etc.
De asemenea, în cadrul cursului sunt prezintate o serie de instrumente digitale moderne, cu ajutorul cărora profesorii pot desfășura activități extracurriculare cu elevii. Acestea dezvoltă abilități complementare competențelor dobândite în școală.

CUI SE ADRESEAZĂ

Tuturor profesorilor din învățământul gimnazial.

DURATA

Cursul este structurat pe două module și are o durată de 15 ore. După parcurgerea cu succes a modulelor, profesorii de gimnaziu vor primi adeverințe emise de Casa Corpului Didactic București, care vor servi la completarea dosarului de formare profesiononală a cadrelor didactice.

ORGANIZATOR ȘI PARTENERI

Cursul este organizat de Editura Litera Educațional, în colaborare cu Casa Corpului Didactic București și Clubul Profesorilor din România.
Înscrierea și participarea la curs sunt gratuite. Termen înscriere: 18 Septembrie 2019.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *