CNIV 2019 la Satu Mare!

Dragi colegi, vă invit să participați, sâmbătă, 26 octombrie 2019, începând cu ora 9:00, la prezentările foarte interesante ale lucrărilor Conferinței Naționale de Învățământ Virtual, care vor avea loc la Colegiul Național ”Mihai Eminescu” Satu Mare, SALA DE FESTIVITĂȚI (Etajul II), STR. MIHAI EMINESCU NR. 5. Intrarea este liberă.

Sunt sigură că veți vedea și auzi lucruri deosebite, care o să vă inspire în cariera  profesională. Vă rog să vă dedicați o oră-două pentru asta, nu o să vă pară rău. Este o conferință generoasă și nu este deloc puțin lucru să fie organizată la Satu Mare. Nu ratați această ocazie! Vă puteți alege când și cât să participați, în funcție de programul personal, sau de ceea ce vă interesează din PREZENTAREA DE LUCRĂRI – SESIUNI ÎN PLEN, în intervalul orar 10:00 – 18:00. Lista lucrări, program. Mă bazez și voi ține cont de prezența voastră în sală. Va fi organizată și o EXPOZIȚIE „Proiecte & Software”, spectaculoasă.

Repere orare:

09:00 – 09:45 PLEN: Deschiderea CNIV 2019
10:00 – 12:00 PLEN: SESIUNEA SPECIALĂ CNIV, sect. C + sect. A
12:00 -12.30 şi 14:30 – 15:00 Pauză – Coffee Break, Foto de grup
12:30 – 18:00 PLEN: Sesiune de lucrări – sect. C + sect. A + B + sect. D + E
19:00 – 20:30 Program de socializare

SESIUNE SPECIALĂ – 17 ani de CNIV, “Instrumente digitale pentru profesori, studenți și elevi în învățare și formare”

SECŢIUNEA A – Tehnologii e-Learning şi Virtual Reality, Virtual Laboratory

SECŢIUNEA B – Software educaţional în învăţământul universitar

SECŢIUNEA C – Software educaţional în învăţământul preuniversitar

SECŢIUNEA D – “Intel® Education” Inovare în educaţie şi cercetare

”O pledoarie pentru schimbare în educaţie nu ar putea începe, în zilele noastre, decât cu afirmarea rolului principal care revine cadrelor didactice în asumarea acestei schimbări şi cu sublinierea necesităţii de recuperare a principiilor pedagogice aplicate, în contextul actual dinamic, marcat de utilizarea noilor tehnologii pe toate palierele sociale, culturale şi profesionale”.

REFERINŢĂ: Mihaela Ilie, Radu Jugureanu, Otilia Ştefania Păcurari, Olimpius Istrate, Emil Dragomirescu, Dana Vlădoiu, Manual de instruire a profesorilor pentru utilizarea platformelor de eLearning, Editura LITERA Internaţional, Bucureşti, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *