Au început înscrierile în competiția națională “ÎNVAȚĂ SĂ PROGRAMEZI CU ALICE”

Dragi profesori,

Vă anunțăm că în perioada 14 septembrie – 2 noiembrie au loc înscrierile pentru competiția națională Învață să programezi cu Alice organizată de către ADFABER și sponsorizată de către Oracle Academy, înscrisă în calendarul competițiilor școlare naționale aprobate de Ministerul Educației Naționale.

Competiția se adresează elevilor de gimnaziu și liceu pasionați de informatică și care își doresc să învețe sau să-și exerseze noțiunile de bază în limbajul de programare Java.

Având în vedere că Alice este și în programa obligatorie de gimnaziu, participarea la competiție poate însemna un mod de dezvoltare și validare a cunoștințelor elevilor.

Pașii de participare sunt simpli:
1. Formează echipa: o echipă trebuie să fie formată din doi elevi și un profesor coordonator.
2. Înscrie echipa în concurs: înscrierea se poate face până pe data de 2 noiembrie 2020, ora 23:59, pe website-ul competiției (https://adfaber.org/alice)
3. Trimite-ne proiectul: proiectul arhivat poate fi trimis până pe data de 2 noiembrie 2020, ora 23:59, fie prin WeTransfer la adresa competitii@adfaber.org, fie direct pe adresa de email competitii@adfaber.org , sub forma de arhivă.

Toți participanții vor primi diplome (profesori și elevi) și adeverințe de participare (doar pentru profesori).

Pentru mai multe informații vizitați website-ul competiției sau ne puteți scrie pe adresa de e-mail competitii@adfaber.org 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *