Noaptea Cercetătorilor

Facultatea de Fizică a Universității din București împreună cu echipa de proiect DoReMi-ROorganizatori ai evenimentului european „Noaptea Cercetătorilor” din București, are deosebita plăcere de a vă invita să participați împreună cu elevii dumneavoastră la ediția din 2020 a acestui eveniment menit să faciliteze interacțiunea dintre cercetători și public.

Manifestările vor avea loc anul acesta vineri, 27 noiembrie 2020, online.

Se vor regăsii o gamă largă de evenimente, concursuri, tururi ale institutelor de pe platforma Măgurele, prezentări, experimente, discuții, etc, și webinarii la care vă invităm să vă înscrieți individual sau împreună cu clasele dumnevoastră.

Detalii privind activitățile evenimentului sunt prezentate pe site-ul:

http://fizica.unibuc.ro/Fizica/Evenimente/NoapteaCercetatorilor/Main.php

De asemenea vă invităm să participați împreună cu elevii dumnevoastră, ca profesori coordonatori, la concursul de cunoștințe generale și înțelegerea științelor și a fenomenelor fizice Ce ar răspunde un fizician ?Concursul se va desfășura pe platforma KAHOOT, și este necesară înregistrarea anterioară a fiecărui participant. 

Toți participanții și profesorii coordonatori vor primii diplome de participare la concurs (prin intermediul inspectorilor școlari de specialitate ai județelor), iar câștigătorii premii în valoare totală de până 3000 lei. 

Pentru înscriere vă rog să accesați formularul de înscriere la:

https://forms.gle/GbmiGvesgauGEwdc9

Facultatea de Fizică a Universității din București și echipa DoReMi-Ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *